Šport > Košarka
5797 ogledov

Luka nasmejal oboževalce: "Z Dallasovo legendo sva se pogovarjala o..."

Luka Dončić in Steve Nash Reševalni pas/Twitter
Luka je na vikendu Vseh zvezd naletel tudi na legendarnega Steva Nasha, s katerim sta načela zanimivo debato.

Luka Dončić se v teh dneh nahaja v Chicagu, kjer se je gledalcem najprej predstavil na tekmi Vzhajajočih zvezd, v noči na ponedeljek pa ga čaka še znamenita All-Star tekma.

Chicago pa je sicer v zadnjih dnevih naravnost nabit z legendami NBA košarke, ki si želijo biti del tega spektakla ter si ogledati najboljše, kar liga lahko ponudi.

young dončić Vrhunec tekme Šport Young razkril ozadje: "Dončića sem izzval, naj vrže, če upa!" luka dončić Norišnica Šport Dončić: "Ali lahko najprej sploh sedem?"

V studiu prenosa tekme Vzhajajočih zvezd je tako imel svojo vlogo tudi legendarni Steve Nash, kamere pa so ga ujele, kako se je ob igrišču zapletel v pogovor z našim Luko.

Dallas Mavericks so posnetek pogovora med svojim nekdanjim ter trenutnim zvezdnikom takoj objavili na svojem Twitter profilu, zraven pa dopisali: "Od enega All-Starja Mavericksov, do drugega"

Na objavljeni posnetek se je odzval tudi Luka, ki je med smehom zapisal, da sta se seveda pogovarjala o nogometu, saj je Steve Nash znan kot eden največjih ljubiteljev (navadnega in ne ameriškega) nogometa na svetu ter je tudi sam vešč nekaterih trikov.

luka dončić Glavna atrakcija Šport Tekmeci so se drug za drugim poklonili Dončiću

Nash, ki se lahko pohvali s kar dvakratnim nazivom najboljšega košarkarja v ligi, je sicer barve Dallasa branil med leti 1998 in 2004, v tem času pa je dvakrat nastopil na tekmi Vseh zvezd. 

Eden najboljših organizatorjev igre vseh časov je sicer pred svojo košarkarsko kariero resno razmišljal o karieri profesionalnega nogometaša, katera ja uspela njegovemu bratu Martinu Nashu, ki je zbral že 30 nastopov za kanadsko reprezentanco. Steve je sicer velik navijač klubov Tottenham, Barcelona in Corinthians, obenem pa je eden izmed lastnikov španske Mallorce.

Luka Dončić Vzhajajoče zvezde Šport Luka zadel tudi s sredine igrišča, reakcija Younga neprecenljiva Kaj pa to? Šport Luka v objemu ameriškega predsednika Luka Dončić All-Star Šport To so številke, ki zaznamujejo prvi Dončićev nastop med zvezdami
Komentarjev 1
  • tumbfersign 05:08 16.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice