Šport > Košarka
4548 ogledov

NBA asu prestop morda rešil življenje: zdravniški pregled razkril grozljivo vest

Caris LeVert Profimedia
Šokantne novice prihajajo iz Indiane, kjer so novemu zvezdniku NBA ekipe Pacers pri zdravniškem pregledu odkrili sumljive izrastke na ledvicah.

Kako čudno se včasih odvija življenje... NBA zvezdnik James Harden je s svojim neprofesionalnim obnašanjem ter izsiljevanjem prestopa morda celo rešil življenje nesrečnemu Carisu LeVertu.

Novi igralec NBA ekipe Indiana Pacers je bil namreč del velike menjave štirih ekip, ki je Hardna poslala v Brooklyn k ekipi Nets, medtem ko se je nekdanji igralec Mrežic preselil v Indiano.

Tu je seveda moral prestati zdravniški pregled, na katerem pa so 26-letniku odkrili sumljivi izrastek na ledvicah. LeVert bo tako moral do nadaljnjega prekiniti svojo kariero, dokler dodatni pregledi ne odkrijejo, če gre za benigno ali maligno tkivo.

Zdravstveno stanje enega izmed členov te množične menjave pa vseeno ni vplivalo na njeno realizacijo. Izmed najbolj znanih imen se je tako Harden vseeno preselil v Brooklyn, Victor Oladipo v Houston, LeVert pa bo v primeru uspešnega okrevanja novi igralec Indiane.

Slednji se je tudi prvič po grozljivem odkritju javno oglasil ter zahvalil svoji novi ekipi za vso podporo: "V imenu svoje družine in tudi v svojem lastnem bi se rad zahvalil Indiani za vso podporo ter vodenje skozi to situacijo. Zahvaljujemo se za izredno podroben zdravniški pregled, sam pa komaj čakam, da se priključim ekipi in postanem del te velike organizacije," je bil optimističen LeVert.

 LeVert je sicer za Brooklyn v dosedanjem delu sezone na 12 tekmah povprečno dosegal 18,5 točk, 4,3 skoke, 6 asistenc ter 1,1 ukradeno žogo na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice