Šport
10483 ogledov

Červar o sodnikih: "Ukradel nam je žogo, je**m mu mater brezobrazno!"

Lino Červar, selektor Hrvaške, Evropsko prvenstvo v rokometu 2020 epa
Zadnjo minuto velikega finala sta zaznamovala amaterska napaka Igorja Karačića ter neupravičeni bes na sodnike hrvaškega selektorja.

Hrvaška je izgubila finale Evropskega rokometnega prvenstva v Stockholmu proti Španiji z 20:22. Po dramatični borbi, ko so se "Kavboji" vrnili po zaostanku štirih zadetkov, so Hrvatje v samem zaključku tekme zapravili priložnost, da osvojijo prvo evropsko zlato.

Hrvaška : Španija EP 2020 Šport Slovenski krvniki znova na vrhu Evrope

Igor Karačić je namreč ob zaostanku za zadetek v zadnji minuti tekme napravil neverjetno neumnost ter ž žogo v rokah zakorakal, sodnika pa sta mu upravičeno dosodila korake ter dodelila žogo Špancem. Na drugi strani je nato Alex Dujšebajev s strelom od daleč zapečatil usodo "Kavbojev".

Hrvaški selektor Lino Červar se je nato odločil vse svoje frustracije in bes spraviti iz sebe ob minuti odmora, ki jo vzel pred zadnjim napadom Hrvaške na tekmi.

"Ukradel nam je žogo, je**m mu mater brezobrazno!" je ves besen pojasnil svojim igralcem.

S tem je imel v mislih makedonska sodnika Giorgija Načevskoga ter Slavo Nikolova, ki sta (popolnoma upravičeno) nespretnemu Karačiću odvzela žogo, obenem pa vrhunsko odsodila celotno tekmo.

Gol Hrvaške v polfinalni tekmi Sodniška pomoč Šport Hrvati priznali: "Naš zadetek za finale je bil neregularen!"

Celo hrvaška javnost, ki je sicer znana po svoji subjektivnosti, je po številnih socialnih omrežjih, klepetalnicah in forum priznala, da je bilo sojenje na izjemno visokem nivoju ter da nista Makedonca niti najmanj kriva za poraz.

Komentarjev 4
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 02:50 27.januar 2020.

    Tako se igra rokomet.Evo samo za Sanjo Modrić i Stipeta, Miguel Bose - Bravi ragazzi.

  • mirror 20:48 26.januar 2020.

    Če je nam crknila krava, naj še sosedu, kajne?

  • tone51 20:37 26.januar 2020.

    ma to hrčki so zgubili..aahahhaa

Sorodne novice