Šport > Zimski športi
14717 ogledov

Timi Zajc po obisku bolnišnice razkril težo poškodb

Planica 2024, Timi Zajc Saša Despot
Timi Zajc je potrdil, da sobotni padec ni pustil hujših posledic.

Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc si je nedeljsko finalno tekmo sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih v naši Planici ogledal v vlogi gledalca, potem ko je zaradi grozljivega padca na sobotni tekmi pri dolžini 242,5 metrov predčasno končal sezono.

Pred novinarji se ni želel posebej izpostavljati, saj naj bi se danes vse vrtelo okoli njegovega prijatelja in reprezentančnega kolega Petra Prevca, a nam je vseeno potrdil, da so preiskave v bolnišnici pokazale, da ni huje poškodovan in ne bo potrebno dolgotrajno okrevanje.

Planica 2024, Timi Zajc | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 "Vse je v redu, nič ni zlomljenega. Nekaj dni me bo še bolelo, a ni nič strašnega," nas je pomiril naš odlični skakalec, ki je priznal, da je danes potočil tudi kakšno solzico, a ne zaradi bolečin, temveč zaradi slovesa svojega prijatelja in cimra.

"V bistvu imava res veliko skupnih zgodb, manjkal mi bo moj vzornik," je še izjavil Timi, ki je bil navdušen nad tem, kakšno slovo so organizatorji v dolini pod Poncami pripravili enemu največjih smučarskih skakalcev vseh časov.

"Bilo je zelo lepo in vsi imamo en velik privilegij, da smo bili del tega trenutka v Planici, vprašanje, če bo še kdaj tako. Čeprav sem si tudi sam želil danes nastopiti, pa imam to srečo, da sem lahko tu spodaj pričakal Perota," je ob slovesu od svojega prijatelja zaključil  svetovni prvak z velike naprave lani v Planici.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice