Šport > Košarka
14869 ogledov

Luka navdušil že pred tekmo! Neverjetno, kakšno majico je nosil

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se je na tekmi s Portland Trail Blazers pojavil v prav posebni majici.

Za Luko Dončićem je še en neverjeten NBA večer, v katerem je premikal meje mogočega. Potem ko je ob zmagi nad Portland Trail Blazers s 131:120 prispeval 40 točk, 12 skokov in 10 asistenc, je dosegel še svoj peti trojni dvojček v sezoni.

Za slovenskega asa je to bila tudi 10. tekma v vrsti z več kot 30 točkami, kar je nov klubski rekord. Prav tako je postavil nov klubski rekord s svojo 79. tekmo v dresu Dallasa z vsaj 35 točkami, s čimer je na prvem mestu prehitel Dirka Nowitzkega. Prav tako je na večni lestvici na četrtem mestu prehitel Wilta Chamberlaina z osmo tekmo v karieri s trojnim dvojčkom in vsaj 40 točkami.

A Lukova neverjetna predstava ni bila edina stvar, s katero ja navdušil na minuli tekmi. Na ogrevanju pred tekmo se je namreč pojavil s prav posebno majico, na kateri je bilo zanimivo sporočilo, ki je nasmejalo predvsem košarkarske navdušence z Balkana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

"Rakija - antivirus home edition" (žganje - protivirusna različica domače izdelave) se je bleščal napis z Lukove ogrevalne majice, katero je Dončić delil tudi preko socialnih omrežij ter naletel na številne komentarje odobravanja pri navijačih s prostora nekdanje Jugoslavije. Med drugimi je nasmejal tudi Anžeta Kopitarja, ki je bil navdušen nad majico svojega mladega rojaka.

Dončić je sicer že drugič letos reklamiral podobno majico, saj se je že marca pojavil na novinarski konferenci v majici z napisom: "All i need is suvo meso and rakija" (Vse kar potrebujem, sta suho meso in žganje).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 13:24 17.december 2023.

    To ni več žurnalizem, to je idiotizem !

Sorodne novice