Šport > Košarka
13669 ogledov

Luka zažigal! Zadeval sede s sredine igrišča, z nogo, premikajoče koše ...

Luka Dončić Youtube
Spletna skupina Dude Perfect je posnela zabaven video, v katerem je glavna vloga pripadla Luki Dončiću.

Luka Dončič je pred dnevi šokiral košarkarski svet, ko se je na tekmo pripeljal s svojim Chevrolet Camarom, oblečen v kavbojsko opremo, ter s svojim norim intervjujem po tekmi, ko je zmedenim novinarjem razkril, da ima novo domačo žival, rogatega kuščarja. Zakaj? Ker je pravi Teksačan.

A kmalu je postalo jasno, da je šlo vse skupaj zgolj za izziv s strani spletne skupine Dude Perfect, ki je Luki naročila, da mora na svojo naslednjo tekmo priti oblečen v kavboja, v intervjuju po tekmi pa mora nekam v odgovore vriniti besedo "horny toad" (rogati kuščar). Takrat je tudi postalo jasno, da očitno Luka skupaj z omenjeno skupino ustvarja nov posnetek in številni navdušenci so z nestrpnostjo pričakovali, kaj bo nastalo.

Luka Dončić | Avtor: Youtube Youtube

In Lukovi navdušenci zagotovo ne bodo razočarani. Dončić je namreč gostoval v oddaji "Overtime" in naravnost navdušil. Najprej se je pomeril v košarki ena-na-ena z nekdanjim ameriškim državnim prvakom Codyjem Jonesom. Luka je obenem stavil, da mu nekdanji ameriški državni prvak v igri do enajstih točk ne bo dosegel niti enega koša. Luki je na koncu po nekaj akcijah polnih smeha uspelo slaviti z 11:0, s čimer je tudi dobil stavo. A na vrsti je bil že naslednji izziv.

Najprej si je Lukovo darilo, ki ga je podaril voditeljem oddaje, prislužilo oceno "super kul", potem ko je vsak izmed voditeljev dobil nov par Lukovih športnih copat. Nato pa je sledil kviz o poznavanju Teksasa. Za omenjeni kviz je Luka tudi obul škornje in klobuk, s katerimi je nato tako spektakularno prišel na tekmo na božični dan, ko so Dallas Mavericks igrali proti Los Angeles Lakers. In kako se je Dončić odrezal na kvizu? Razglasili so ga za pravega Teksačana. Ker pa mora imeti pravi domačin tudi svoje govedo, so Luki celo podarili kravo, za katero je obljubil, da jo bo imel na svojem ranču v Sloveniji.

Luka Dončić | Avtor: Youtube Youtube

Oddaja se je nato zaključila s še nekaj spektakularnimi meti, ko je Luka zadel koš tako, da je s hrbtom obrnjen proti košu sede zadel s sredine igrišča ("The No Luka" met), nato je zadel z nogo skozi obroč ("The Luka Laser"), za konec pa je z žogico še zadel koš na premikajočem se gokartu ("Tha Dallas Dime").

Odštekani video z Luko Dončićem si je v prvih štirih urah ogledalo več kot 700.000 ljudi. Luka je tako ponovno uspel zažgati splet.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice