Šport > Košarka
5433 ogledov

To je razlog, zakaj Dragića ni bilo niti v ekipi

Goran Dragić Profimedia
Goran Dragič se na tekmi proti Cleveland Cavaliers ni znašel niti v zapisniku Chicago Bulls.

Medtem ko še vedno odmeva nova fantastična predstava Luke Dončića, ki je v teksaškem derbiju proti San Antonio Spus dosegel kar 51 točk, je ponoči svojo tekmo odigral tudi Chicago našega Gorana Dragića, katerega pa tokrat ni bilo v kadru bikov.

Cleveland se je v Illinoisu veselil zmage s 103:102, potem ko je slavil v zelo napeti končnici, ko je imel veliki zvezdnik Chicaga DeMar Derozan v zadnjem napadu celo poizkus za zmago, a je zgrešil odločilni met.

Vseeno je tekmo končal kot najboljši strelec Chicaga z 21 točkami, z 19 točkami pa se je izkazal tudi mladi Ayo Dosunmu, ki si sicer najpogosteje deli minutažo z našim Dragićem, tokrat pa je odlično izkoristil odsotnost izkušenega slovenskega organizatorja igre.

Goran Dragić | Avtor: Profimedia Profimedia

In zakaj Gorana Dragića tokrat ni bilo niti v zapisniku domače tekme s Clevelandom? Glavni trener Chicaga Billy Donovan se je namreč odločil, da 36-letnemu veteranu na drugi tekmi v vsega dveh dneh preprosto nameni počitek.

Njegova odsotnost se je kljub odlični predstavi Dosunma poznala, saj bi Chicagu še kako prav prišle njegove izkušnje, ko bi bilo potrebno poveljevati napadu bikov, ko so glavni zvezdniki sedeli na klopi. Prav tako je Dragić v zadnjem času pokazal zelo dobro formo, saj je na dveh izmed zadnjih treh tekem dosegel po 12 točk in bil pomemben člen pri zadnjih uspehih Chicaga.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice