Šport
29816 ogledov

Nov škandal, igralec sredi dvoboja znorel: "Zaradi vas bom pozitiven!"

Bernard Tomić Epa
Temperamentni teniški igralec se je kar sredi dvoboja sodniku pritožil čez organizatorje turnirja.

Nekdaj že 17. tenisač sveta, ki pa danes zaseda komaj 260. mesto, Avstralec Bernard Tomić je v kvalifikacijah za prvi Grand Slam turnir sezone sredi dvoboja z Rusom Romanom Safiulinom poskrbel za nov škandal, ko se je sprl s sodnikom.

Tekom dvoboja prvega kroga kvalifikacij, katerega je na koncu izgubil z 1:6, 4:6, je kar med eno izmed menjav strani pristopil do sodnika ter ga presenetil s tem, kar je imel za povedati, saj se je namreč kar sredi dvoboja skregal s sodnikom zaradi po njegovem mnenju neprimernih razmer, ko naj bi bili teniški igralci premalo zaščiteni pred morebitno okužbo.

"Zagotovo bom v naslednjih dveh dneh pozitiven na koronavirus. Vam povem. Častim vam večerjo, če ne bom pozitiven, v nasprotnem jo vi plačate meni," je bil zaradi organizatorjev besen Tomić.

Slednjega je zmotil predvsem način preverjanja okužb. "Ne morem verjeti, da se nikogar ne testira. Igralci na igrišče pridejo po opravljenem hitrem testu v sobah. Tu ni nobenih PCR testov," je še besno zaključil Tomić.

Letošnje OP Avstralije je tako pretresel še en škandal, saj je resnično težko razumeti vse njihove stroge zakone in afero z Novakom Đokovićem, če se potem sam turnir resnično izvaja na tak način, kot se je pritožil Tomić.

tomic Spet šokiral Šport Nekoč opevani zvezdnik zreduciran na stransko vlogo v porno filmu Novak Đoković Zgroženi Šport Tretja igralka sveta in drugi zvezdniki udarili po Srbu: "Nima pravice biti tu!" novak đoković Šport Drame okoli Novaka Đokovića še ni konec
Komentarjev 8
  • rd2dmk2 11:01 12.januar 2022.

    ja no ...jest predlagam da se vsi odpravijo na tenis igrišče opremljeni ko potaplači.. neopren pa maska in kisikova bombana hrbtu.. me pa zanima kako imajo urejeno, če zmagovalec dvoboja naslednji dan po tekmi postane pozitiven.. a mislite da bomo ...prikaži več prišli do finala ? seveda. saj bodo vsi testi negativni, razen če avstralci nimajo kakšnega svojega aduta, pa mu mal pomagajo do zmage.

  • Avatar pantani
    pantani 07:37 12.januar 2022.

    Ko ima človek možgane kot švicarski sir!!!

  • Avatar Tammliola
    Tammliola 00:14 12.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice