Šport > Košarka
1602 ogledov

Luka Dončić že na poti v Slovenijo! Ob tej uri bo pristal v Ljubljani

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se po končani NBA sezoni vrača v Slovenijo. Z zasebnim letalom naj bi okrog 13. ure pristal na ljubljanskem letališču.

Potem ko se je njegova sezona končala dosti prej od pričakovanega, saj se lanski konferenčni finalisti Dallas Mavericks niso uspeli uvrstiti niti v dodatni turnir za končnico, se Luka Dončić že vrača v Slovenijo.

Dallas Mavericks so namreč v nedeljo zvečer odigrali svojo zadnjo tekmo sezone, na kateri pa slovenski zvezdnik niti ni nastopil, tako da je Luka dejansko s sezono zaključil že v noči na soboto, ko je ob sramoti na "I Feel Slovenia" večeru proti Chicago Bulls odigral vsega dobrih 12 minut.

Zdaj pa je eden največjih zvezdnikov lige NBA, za katerim je iz individualnega vidika naravnost izjemna sezona, že na poti v Slovenijo, potem ko je njegovo zasebno letalo včeraj nekaj po 20. uri odletelo iz Dallasa.

Letalo znamke gulfstream G650 naj bi na ljubljanskem letališču na Brniku pristalo predvidoma okrog 12.45.

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Luka je tako po sezoni polni razočaranj hitro zapustil Dallas. Čeprav je bil dolgo v borbi za naziv MVP in je sezono zaključil kot drugi strelec lige, pa so Dallas Mavericks ekspresno končali sezono.

Kot komaj enajsta ekipa zahoda se niso uspeli uvrstiti niti v dodatni turnir za končnico, prav sramoten pa je bil zaključek sezone, ko so namerno izgubljali tekme ter se celo veselili porazov.

A čeprav je Luka dosegal kar 32,4 točk, 8,6 skokov in 8 asistenc na tekmo ter je bil praktično edina svetla točka disfunkcionalne franšize, se je tudi odlični Slovenec znašel pod plazom kritik.

Po njem je tako udaril celo oče njegovega soigralca, medtem ko se je lastnik Dallasa Mark Cuban zapletel v pravo medijsko vojno z vsemi, ki so pljuvali po njegovem največjem zvezdniku.

Kot zadnji pa se je v minulih dneh ob Slovenca obregnil tudi kontroverzni Colin Cowherd. Ni čudno, da je ob takšnem odnosu medijev Luka po hitrem postopku pobegnil iz ZDA.

 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice