Šport > Kolesarstvo
10099 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je Rogličev sin počel med očetovim zmagovitim intervjujem

Primož in Lev Roglič Reševalni pas/Twitter
Medtem ko je Primož odgovarjal na vprašanja, je vso pozornost požel prisrčni Lev Roglič.

Slovenskega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča so po fantastični zmagi na 20. etapi dirke po Italiji, s katero si je privozil tudi rožnato majico in zmago v skupnem seštevku, tradicionalno pričakale medijske obveznosti.

Še preden se je podal na zmagovalne stopničke po to tako željeno majico, je moral organizatorjem dirke dati prve izjave po koncu etape. Primož, ki je s svojo družino že slavil enega svojih največjih uspehov, se je tako pred novinarji pojavil s svojim sinom Levom Rogličem v naročju.

In čeprav je Roglič odgovarjal na zanimiva vprašanja, kot kako se mu je zdel boj z Geraintom Thomasom, kako je bilo voziti pred takšnimi navijači, kaj se je zgodilo v trenutku, ko se mu je snela veriga (video), kaj sledi v nedeljo in podobno, je bila pozornost večine gledalcev osredotočena na malega Leva, ki je pričaral pravi šov.

Najstarejši Rogličev sin se je namreč kar sredi očetovega intervjuja pridružil navdušenim slovenskim navijačem, ki so v ciljnem prostoru vzklikali: "Kdor ne skače, ni Sloven'c!" Priljubljeni moto je očitno očaral mladega Rogliča, ki je tudi sam očetove odgovore pospremil z vzkliki: "Kdor ne skače ni Sloven'c!"

Mladi Roglič je tudi nasmejal komentatorje televizijske hiše Eurosport, izmed katerih je Rob Hatch v smehu dejal, da očitno mali Lev že zdaj trenira, da bo pri bodočih intervjujih nekoliko bolj zgogovoren od svojega očeta.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice