Šport
1106 ogledov

Roglič in Pogačar premagala še eno veliko oviro na poti do Pariza

roglič pogačar Epa
Tour de France je bil ob drugem testiranju brez pozitivnega koronavirusnega testa.

Potem ko so po opravljenih testiranjih na novi koronavirus na kolesarski dirki po Franciji že v ponedeljek zvečer iz nekaterih ekip sporočili, da so bili testi negativni, so danes organizatorji vsem kolesarjem prižgali zeleno luč za nadaljevanje dirke. Tudi uradni izvidi so vsi negativni, so sporočili organizatorji francoske pentlje.

Že v ponedeljek zvečer je vodilni kolesar dirke Primož Roglič sporočil, da nihče od kolesarjev ekipe Jumbo-Visma po zadnjih testiranjih nima covida-19, podobno se je nato oglasila tudi ekipa UAE Team Emirates Tadeja Pogačarja, vse skupaj pa so danes potrdili tudi uradni rezultati.

Primož Roglič Malce ga je zaneslo Šport Roglič razkril nekaj, česar ne bi smel, ekipa ga takoj demantirala

Tako bodo vsi kolesarji, nihče med njimi v treh tednih ni oddal pozitivnega izvida za covid-19, lahko nadaljevali Tour še zadnjih šest etap do cilja na Elizejskih poljanah.

Današnja 16. etapa od La Tour-du-Pin do Villard-de-Lansa se bo začela ob 13.20.

Tadej Pogačar Le kaj pripravlja? Šport Pogačar na to vprašanje nikakor ni smel odgovoriti: "Ne smem povedati..." Primož Roglič in Tadej Pogačar Najzahtevnejši teden Šport Takšne "strahote" čakajo v zadnjem tednu na oba Slovenca
Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 12:07 15.september 2020.

    Gremooooo Rogla in Pogi!!!

Sorodne novice